Skip to the content

ROMANTISK WEEKENDOPHOLD FOR 2

Nyd en weekend med frisk luft, wellness og forkælelse i Hvidbjerg

Trænger I til en weekend alene? I Hvidbjerg kan I trække stikket ud og få en pause fra hverdagen. Hvad end I ønsker en aktiv parweekend med golf og lange gåture eller en rolig og romantisk wellnessweekend, er Hvidbjerg stedet; her behøver I ikke at vælge.

Bo i et luksuriøst feriehus et stenkast fra en af Vesterhavets smukkeste strande, hvor I hånd i hånd kan nyde hinanden og roen ved Vestkysten. Hvidbjerg ligger i udkanten af feriebyen Blåvand, hvor der er flere specialbutikker og gourmetrestauranter, mens ferieparken også huser egen restaurant og købmand.

Som hyttegæster får I gratis adgang til vores flotte og luksuriøse wellnesscenter. Her finder I adskillige bassiner og saunaer, der lader jer glemme alle dagligdagens pligter, mens I bevæger jer rundt i de atmosfærefyldte lokaler. Skal I forkæles lidt ekstra, er der mulighed for at booke tid til alt fra massage til spabehandlinger.

Ikke langt fra pladsen finder I Blåvandshuk Golfbaner, der er ideelle til såvel nybegyndere som øvede. Desuden indbyder naturen omkring Blåvand til aktive oplevelser i form af enten ridning, mountainbiking, løb eller vandreture.

Tag på et romantisk og mindeværdigt weekendophold for to i Hvidbjerg – det vil I ikke fortryde.

Vi glæder os til at se jer!

Wellness

Hos Hvidbjerg Strand har vi en bred vifte af wellness oplevelser, som kan give jer fornyet energi til hverdagen. Dette indbefatter både indendørs og udendørs bade, dampbade og saunaer. Udover det finder I også en lang række ekstra behandlinger, som I kan tilkøbe til netop jeres besøg. På den måde kan I sammen opleve den eksklusive atmosfære, hvor I kun skal have fokus på hinanden.

Restaurant Høfde4

Restauranten Høfde4 tager jer i hånden ud på en rejse gennem det gastronomiske univers. Retterne finder sin inspiration i en fusion mellem det nordiske og det franske køkken, og de er placeret på en af de øverste hylder indenfor det kulinariske felt. Her skal I ikke tænke på selv at stresse i køkkenet, men I kan i stedet sætte jer tilrette i stolen og nyde hinanden.

Ferie ved Vesterhavet

Hos Hvidbjerg Strand hedder vores nabo Vesterhavet. Det byder på en lang række oplevelser, som kun kan findes netop her ved den danske vestkyst. Med sine 40 km lange sandstrande, hilser Vestkysten jer hver dag velkommen med åbne arme og et helt nyt udtryk. Afhængigt af hvordan vejret skifter, lægger både vand og sand sig i nye folder. På de stille, lyse sommeraftner, er det en af de smukkeste pletter på denne planet, at sætte sig med en flaske vin og dén man holder af. Omvendt kan havet på sene efterårsdage virke både skræmmende og voldsomt, når det med stor kraft konstant sender nye bølger ind mod stranden. Her kan det virke som en utænkelig tanke at bevæge sig ned over de hvide klitter, men netop her er forholdene perfekte for at finde det rav, som havets bølger kaster ind på land.

Cykelferie i Vestjylland

Spænder I cyklerne fast bag på bilen, så er I allerede godt på vej i retning mod den kø af oplevelser, som venter på jer. Uanset hvilket niveau I cykler på, så kan I finde udfordringer hos os. Ønsker I blot at opleve området fra cyklen, så kan I tage på romantiske morgenture, hvor I næsten med sikkerhed vil møde råvildt på turen. Er I til fart og spænding, så skal I heller ikke lede længe efter en hurtig mountainbike rute.

Overnatning

Vi ved, at det er en afgørende faktor for en god ferie, hvordan man bor. Vi tilbyder derfor en lang række muligheder, så du kan finde det, der passer lige til dig. Vi har både hytter, strandhotel, strandvillaer og mulighed for camping. Uanset hvad du vælger, er I altid tæt på Vesterhavet, wellness og minderige restaurantbesøg. 

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror