Skip to the content

ROMANTISK WEEKENDOPHOLD

Nyd en weekend med frisk luft, wellness og forkælelse i Hvidbjerg.

Trænger I til en weekend alene? I Hvidbjerg kan I trække stikket ud og få en pause fra hverdagen. Hvad end I ønsker en aktiv parweekend med golf og lange gåture eller en rolig og romantisk wellnessweekend, er Hvidbjerg stedet; her behøver I ikke vælge.

Bo i et luksuriøst feriehus et stenkast fra en af Vesterhavets smukkeste strande, hvor I hånd i hånd kan nyde hinanden og roen ved vestkysten. Hvidbjerg ligger i udkanten af feriebyen Blåvand, hvor der er flere specialbutikker og gourmetrestauranter, mens ferieparken også huser egen restaurant og købmand.

Som hyttegæster får I gratis adgang til vores flotte og luksuriøse wellnesscenter. Her finder I adskillige bassiner og saunaer, der lader jer glemme alle dagligdagens pligter, mens I bevæger jer rundt i de atmosfærefyldte lokaler. Skal I forkæles lidt ekstra, er der mulighed for at booke tid til alt fra massage til spabehandlinger.

Ikke langt fra pladsen finder I Blåvandshuk Golfbaner, der er ideelle til såvel nybegyndere som øvede. Desuden indbyder naturen omkring Blåvand til aktive oplevelser i form af enten ridning, mountainbiking, løb eller vandreture.

Tag på et romantisk og mindefyldt weekendophold for to i Hvidbjerg – det vil I ikke fortryde.

Vi glæder os til at se jer!

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Wellness

Nyd den hyggelige og eksklusive atmosfære sammen med hende eller ham du holder af i Blåvand Kurbad & Wellness.

Restaurant Høfde 4

Nyd en skøn parmiddag i restauranten Høfde 4, hvor der er fokus på lækker mad med afsæt i nordiske og franske traditioner.