Skip to the content

SPISESTEDER

Den friske luft, havet og alle aktiviteterne ved Vesterhavet giver god appetit. Derfor byder Hvidbjerg Strand Feriepark på flere muligheder, når sulten melder sig

Danmarks bedst beliggende restaurant ved Vesterhavet, Høfde 4 er et moderne og lækkert brasserie med hyggelig atmosfære og høj gastronomisk kvalitet. Den ligger i første klitrække og forkæler gæsterne med god mad af de allerbedste og helst lokale råvarer defineret af årstiden.

I Restaurant Hvidbjerg Strand byder vi på veltilberedt mad med sans og sjæl, baseret på gode, friske råvarer og skabt med professionel stolthed. Der er noget for såvel store som små: Salat, fisk, grillkylling, stjerneskud og burger.

Har I forelsket jer i det italienske køkken, så læg vejen forbi Pizzeria Monte Bianco, hvor I kan nyde en luftig og sprød pizza, bagt efter italiensk forbillede i en ægte brændefyret stenovn. I kan selvfølgelig også tage maden med jer og nyde den i forteltet, feriehytten eller måske på stranden.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.