Skip to the content

SPISESTEDER BLÅVAND

Den friske luft, havet og alle aktiviteterne ved Vesterhavet giver god appetit. Derfor byder Hvidbjerg Strand Feriepark på flere muligheder, når sulten melder sig

Danmarks bedst beliggende restaurant ved Vesterhavet, Høfde4 er et moderne og lækkert brasserie med hyggelig atmosfære og høj gastronomisk kvalitet. Den ligger i første klitrække og forkæler gæsterne med god mad af de allerbedste og helst lokale råvarer defineret af årstiden.

I Restaurant Hvidbjerg Strand byder vi på veltilberedt mad med sans og sjæl, baseret på gode, friske råvarer og skabt med professionel stolthed. Der er noget for såvel store som små: Salat, fisk, grillkylling, stjerneskud og burger.

Har I forelsket jer i det italienske køkken, så læg vejen forbi Pizzeria Monte Bianco, hvor I kan nyde en luftig og sprød pizza, bagt efter italiensk forbillede i en ægte brændefyret stenovn. I kan selvfølgelig også tage maden med jer og nyde den i forteltet, feriehytten eller måske på stranden.

Morgenmad på Høfde4

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra på din ferie hos os, så skal du booke morgenmad hos Høfde4. Her kan du gå ombord i den lækre morgenbuffet, der tilbyder alt fra bacon og pølser til hjemmebagt brød. Om sommeren kan du nyde din morgenmad på vores terrasse med den blide lyd af Vesterhavet i baggrunden.

Champagnesmagning på Høfde4

Kom med en tur på besøg i Champagnens verden, når vores dygtige sommelier guider dig gennem 4 forskellige, luksuriøse Champagner til Champagnesmagning på Høfde4. En time i godt selskab - måske efterfulgt af en lækker middag på Høfde4?

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser