Skip to the content

Wellness og lækker brunch

Nu er der endnu mere grund til at vælge Hvidbjerg Strand Feriepark, næste gang du skal have din partner med på et weekendophold.

Som noget nyt kan I nemlig nyde en lækker brunch hver lørdag og søndag kl. 10-13 i vores a la carte restaurant. Brunchen indeholder:

  • Yoghurt m/ müsli & frugt.
  • Skinke, bacon, scrambled eggs & brunchpølser.
  • Friskbagt brød, ost, pandekager & marmelade.

Der er selvfølgelig også en masse andet lækkert at vælge imellem: Forretter, hovedretter, lette retter og desserter. Her kan I downloade menukortet (PDF).

Er I interesseret i et wellnessophold, så kan I vælge at bo i en af vores dejlige luksushytter eller evt. leje en campingvogn. Det giver jer gratis adgang til både badelandet og wellnesscentret (3 timer dagligt).

Læs om vores wellnesscenter her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og servere en dejlig middag for jer.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.