Skip to the content

Historie 

Historien om Hvidbjerg Strand Feriepark

I 1976 grundlagde Mona og Thorkild Slaikjær, det vi i dag kender som Hvidbjerg Strand Feriepark. Mona og Thorkild faldt dengang for stedet, den skønne vestjyske natur ved Vesterhavet.

I dag er det søskendeparret Steen og Lene Slaikjær der ejer Hvidbjerg Strand Feriepark. Ideerne med stedet er mange, og der tænkes hele tiden i nye baner for at skabe noget nyt og spændende.

Gennem tiden har pladsen været i en rivende udvikling og der har været mange store projekter. Et af de første store projekter var det tropiske badeland. Badelandet blev bygget med en idé om at skabe et tropisk miljø, hvor vandet er 28 grader og luften 30.

Senere er det store wellnesscenter på 1200 m² kommet til. Ideén med wellness centeret er at skabe ro og velvære for gæsterne. I samme ombæring blev der etableret et jordvarme og solcelleanlæg som medvirker til at medbringe CO² mængden kraftigt.

Det sidst nye projekt har været legelandet PlayCity der er på hele 800 m². I legelandet er der plads til både små og store børn. Her er trampoliner, hoppepude, rutsjebaner, fodboldbaner, klatrevæg og meget meget mere.

Overnatningsmulighederne på Hvidbjerg Strand Feriepark, har også ændret sig gennem tiden. I dag har vi 5 hyttetyper. De nyeste hytter er vores Fiskerhuse, der står på pæle ude i vores fiskesø. I 2017 har vi desuden bygget et hotel med 24 lejligheder samt 23 strandvillaer med egen spa på terrassen.

Alle de nye tiltag, der er kommet gennem årene, har medført at Hvidbjerg Strand Feriepark nu er en 6-stjernet campingplads. Den tyske organisation ADAC har bl.a. tildelt Hvidbjerg Strand Feriepark betegnelsen superplatz og BestCamping. For os er det dog ”ikke nok” med 6 Stjerner.

I 2016 fik vi som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse * Superior.

Vi gør vores bedste for at leve op til disse anerkendelser, ved at tilbyde dig og din familie en hyggelig og aktiv ferie her ved Vestkysten i Jylland. Vores motto er: "En ferie kan ikke gøres om".

Venlig hilsen, familien Slaikjær

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.