Skip to the content

Historie 

Historien om Hvidbjerg Strand FerieparkI 1976 grundlagde Mona og Thorkild Slaikjær, det vi i dag kender som Hvidbjerg Strand Feriepark. Mona og Thorkild faldt dengang for stedet, den skønne vestjyske natur ved Vesterhavet.

I dag er det søskendeparret Steen og Lene Slaikjær der ejer Hvidbjerg Strand Feriepark. Ideerne med stedet er mange, og der tænkes hele tiden i nye baner for at skabe noget nyt og spændende.

Gennem tiden har pladsen været i en rivende udvikling og der har været mange store projekter. Et af de første store projekter var det tropiske badeland. Badelandet blev bygget med en idé om at skabe et tropisk miljø, hvor vandet er 28 grader og luften 30.

Senere er det store wellnesscenter på 1200 m² kommet til. Ideén med wellness centeret er at skabe ro og velvære for gæsterne. I samme ombæring blev der etableret et jordvarme og solcelleanlæg som medvirker til at medbringe CO2 mængden kraftigt. Hvidbjerg Strand Feriepark stræber nemlig efter at tage ansvar og kombinere ferie med ansvarlighed.

Legelandet PlayCity på hele 800 m² blev etableret i westernbyen og kort efter fulgte det store trampolinland. I legelandet er der plads til både små og store børn. Her er trampoliner, hoppepude, rutsjebaner, fodboldbaner, klatrevæg og meget meget mere. I trampolinlandet finder du trampoliner til enhver smag, walltramps, airtrack og meget andet.

Overnatningsmulighederne på Hvidbjerg Strand Feriepark, har også ændret sig gennem tiden. I dag har vi 6 hyttetyper. I 2017 byggede vi desuden et hotel med 24 lejligheder samt 23 strandvillaer med egen spa på terrassen.

Alle de nye tiltag, der er kommet gennem årene, har medført at Hvidbjerg Strand Feriepark nu er en 6-stjernet campingplads. Den tyske organisation ADAC har bl.a. tildelt Hvidbjerg Strand Feriepark betegnelsen superplatz og BestCamping. For os er det dog ”ikke nok” med 6 Stjerner.

I 2016 fik vi som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse *Superior.

I 2020 blev Vejers Strand Camping en del af familien, og i 2021 blev der for første gang afholdt Van Life & Barbeque-weekend i Vejers.

I 2021 blev familien igen udvidet, denne gang med Skagen Sydstrand Camping (dengang Bunken Camping i Skagen) og Vejers Strandhotel.

I 2023 tilføjer vi nye Vesterhavsvillaer og Glamping Lodges i Hvidbjerg samt Glamping Suites i Skagen. Ligesom der i 2023 vil stå en ny reception og administrationsbygning klar i Hvidbjerg.

I 2023 modtager Hvidbjerg Strand Feriepark 6 stjerner fra Camping Outdoor Danmark

Hvidbjerg Strand omfatter også feriehusudlejningsbureauet Feriekompagniet, der udlejer skønne sommerhuse i Blåvand og omegn, samt W-Clean, der servicerer såvel Ferieparken, Vejers Strand Camping og Feriekompagniet med professionel rengøring.

Vi gør vores bedste for at skabe de allerbedste rammer for at du og din familie kan få en hyggelig og aktiv ferie her ved Vestkysten i Jylland. Vores motto er: "En ferie kan ikke gøres om".

Venlig hilsen, familien Slaikjær

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser