Skip to the content

WEEKENDOPHOLD I VILLA ELLER HOTELLEJLIGHED

Drømmer du om et dejligt pusterum i hverdagens hurlumhej, så har vi den perfekte idé til dig!


Book en weekend i en lækker strandvilla med spa på terrassen, en vesterhavsvilla med cocktailpool eller en dejlig hotellejlighed på vores strandhotel og erstat hverdagens støj med Vesterhavets bølgegang.

Strandvilla

Book et weekendophold i en skøn strandvilla med brændeovn og spa på terrassen. Villaen rummer op til seks personer, og den indbyder til hygge, samvær og glade dage for hele familien. Strandvillaerne ligger lige ud til Vesterhavet, og I kan derfor drikke jeres morgenkaffe med en meditativ udsigt over bølgerne, gå en eftermiddagstur ved stranden og hygge ved den knitrende brændeovn om aftenen. Spaen på terrassen kan give en ekstra rolig og lun stund, mens I lader Danmarks vinde blæser over hovederne på jer. Om sommeren har i stranden lige ved hoveddøren, og kan begynde dagen med en dejlig morgendukkert.

I må gerne medbringe hund i strandvillaerne.

Book online eller ring til os på telefon 75 27 90 40

Strandhotel

I kan også booke et weekendophold på vores dejlige strandhotel, der ligger i første klitrække ned til en smuk strand og Vesterhavets livlige vandmasser. Alle ferielejligheder byder på enten balkon eller terrasse, og I kan dermed let komme helt ud og mærke vinden mod kinderne. Ferielejlighederne er 50 m2 og selv toiletterne er i verdensklasse. I kan være op til fire personer i hotellejlighederne. Strandhottelet ligger lige ned til en meget børnevenlig badestand, der kan danne rammerne for mange dejlige stunder, om sæsonen hedder vinter, forår, sommer eller efterår.

Book online eller ring til os på telefon 75 27 90 40

Faciliteter inkluderet i prisen

Når I bor på vores strandhotel eller i en af vores villaer, har I gratis adgang til Hvidbjerg Strands wellnesscenter (1 gang dagligt for personer over 16), badeland (1 gang dagligt for alle gæster) samt til legelandet.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.