Skip to the content

VADEHAVET

Tag med på guidet vadehavsvandring ved Vesterhavet til vadehavets nordligste ø, Langli, hvor du kan betragte fuglenes ynglepladser og se sæler, hvis du er heldig

Hvidbjerg Strand Feriepark er beliggende lige på kanten af Nationalpark Vadehavet, der strækker siger fra Blåvand Fyr i nord til et godt stykke ned i Holland.

UNESCO har i 2014 har udpeget Vadehavet som bevaringsværdig verdensnaturarv.

Vadehavet er det største sammenhængende tidevands-område i hele verden, og det er samtidig Danmarks største nationalpark.

Oplevelser ved Vadehavet

Området byder på utallige historier, og det rige plante- og dyreliv er fascinerende for alle aldre. Oplev bl.a. de mange trækfugle, tag på sælsafari eller gå på jagt efter østers i Vadehavet.

Som gæst her i Blåvand er der ikke langt til skønne oplevelser i og omkring Nationalparken. Blot cirka 7 km fra campingpladsen finder man Ho Bugt der er et yndet udflugtsmål for vores gæster.

I særlige perioder kan du gå hele vejen til Langli, der er en vadehavsø i Ho Bugt - men husk at forhøre dig om tidevand m.m. hos en lokal guide. Vi arrangerer fra tid til anden specielle ture ud til Vadehavsøen Langli hvor vi ser på fugle og sæler. Turen kan sagtens gøres uden guide men det er vigtigt at spørge sig for omkring tidevand og vejrsituationen.

En anden rigtig god oplevelse er at tage cyklen til den sydøstlige spids af halvøen Skallingen. Her har man et fantastisk blik ud over vadehavsområdet ind mod Esbjerg by. Der er rigtig gode muligheder for at se sæler og stranden er helt fantastisk. Som regel er her stort set ingen mennesker, hvilket er med til at give en skøn oplevelse af at være helt alene i verden.

Læs mere om Nationalpark Vadehavet og få inspiration til udflugter og oplevelser.

Nationalpark Vadehavet

Få inspiration til udflugter og oplevelser i Nationalpark Vadehavet.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser