Om os

I kan glæde jer til at besøge en af Europas bedste ferieparker og campingpladser lige ved Vesterhavets lagune i Blåvand. Start evt. med at se et par udvalgte billeder herover.

Her i Blåvand ved Vesterhavets lagune finder du ferieparken og campingpladsen med det store indendørs badeland, legelandet Playcity, wellness, masser af aktiviteter og legepladser for børn.

Kom med egen campingvogn, eget telt eller lej en af vores dejlige feriehytter med gratis adgang til det 2.000 m² store badeland og det indendørs legeland. Alle vores moderne campinghytter er udstyret med bad og toilet, og når I overnatter i en luksushytte, har alle voksne (+16 år) gratis adgang til wellnesscentret 1 gang dagligt. 

I 2016 fik vi som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse * Superior.

Tyske ADAC har gentagne gange kåret vores campingplads til at være blandt Europas 12 bedste campingpladser, og vi arbejder hele tiden for at gøre vores gæsters ferieoplevelser endnu bedre. Vores Fiskerhuse er desuden blevet kåret til Europas bedste campinghytter i 2014. Læs mere

Ønsker I en luksusferie, masser af oplevelser for hele familien samt smuk sandstrand og natur i det populære Blåvand ved Vesterhavet – så er Hvidbjerg Strand Feriepark det helt rigtige valg.

I er altid velkomne til at kontakte os på telefon 75 27 90 40 og info@hvidbjerg.dk. 

Vi glæder os til at se jer.

Tag del i oplevelsen:

Mød os på Facebook - og få de seneste nyheder og bedste tilbud
Blåvand set med jeres øjne via Instagram