Skip to the content

Om os

I kan glæde jer til at besøge en af Europas bedste ferieparker og campingpladser lige ved Vesterhavets lagune i Blåvand.

Her i Blåvand ved Vesterhavets lagune finder du ferieparken og campingpladsen med det store indendørs badeland, Playcity med legeland og trampolincenterwellness, masser af aktiviteter og legepladser for børn.

Kom med egen campingvogn, eget telt eller lej en af vores dejlige feriehytter med gratis adgang til det 2.000 m² store badeland, det indendørs legeland og trampolincenter. Alle vores moderne campinghytter er udstyret med bad og toilet, og når I overnatter i en hytte, har alle voksne (+16 år) gratis adgang til wellnesscentret 1 gang dagligt.

I 2016 fik vi som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse *Superior, og i 2018 modtog vi som den første campingplads 6 stjerner.

Tyske ADAC har gentagne gange kåret vores campingplads til at være blandt Europas 12 bedste campingpladser, og vi arbejder hele tiden for at gøre vores gæsters ferieoplevelser endnu bedre.

Ønsker I en luksusferie, masser af oplevelser for hele familien samt smuk sandstrand og natur i det populære Blåvand ved Vesterhavet – så er Hvidbjerg Strand Feriepark det helt rigtige valg.

Vi glæder os til at se jer.

Tag del i oplevelsen:

Mød os på Facebook og Instagram og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser