Skip to the content

VESTERHAVET

Det er ikke kun i Jylland, at vi er vilde med Vesterhavet. På campingpladsen kommer folk fra hele verden for at opleve Vesterhavet

Blåvand sydstrand

Ved Blåvand er Vesterhavet noget helt særligt. Området er, smukt, storslået, og her er kilometervis af smuk, hvid sandstrand.

Blåvand er kendt vidt omkring for sin børnevenlige sandstrand. Ingen biler på stranden, og Vesterhavets bølger ruller stille og roligt mod det kridhvide sand. Her er tilpas lavvandet, til at børnene kan bunde langt ud i det rolige vand - meget specielt for Vesterhavet.

De helt specielle forhold, der hersker på sydstranden, har naturligvis en årsag - nemlig Horns Rev, der strækker sig ca. 40 km ud i Vesterhavet og derved nærmest danner en lagune på sydsiden.

Blåvand nordstrand

På Blåvand Nordstrand føler man sig langt fra alting. Her er vidtstrakte klitlandskaber, så langt øjet rækker. Klitterne danner lune gryder, hvor man kan finde læ for vinden fra Vesterhavet.

Blåvand Nordstrand og Horns Rev er også kendt som to af de absolut bedste steder, når jagten går ind på Vesterhavets guld - det smukke rav.

Lækker badebro

Badegæsterne kan fornøje sig med vores 96 meter lange badebro, som har en fantastisk udsigt ud over Vesterhavet. Broen giver mange nye og sjove oplevelser for børn og voksne. I kan tage på krabbefangst med børnene eller bare nyde solen, vinden og Vesterhavet.

Naturpark Vesterhavet

Fra Blåvands Huk til Nymindegab strækker Naturpark Vesterhavet sig over den mere end 35 km lange kystlinje. Parken strækker sig op til 9 km ind i landet.

Parken er et oplagt udflugtsmål for hele familien året rundt. Besøg fx de fascinerende bunkeranlæg på stranden, der stammer fra 2. verdenskrig. Eller besøg Blåvands Huk fyr og nyd den smukke udsigt. Er I interesserede i dyr, er det en oplagt ide at medbringe kikkert, da der vil være rig mulighed for at se fugle og dyr - og landets største bestand af krondyr hører også til i Naturpark Vesterhavet. Ved vandet kan I opleve de sandede klitter, der er helt særlige for Vesterhavet, eller I kan gå på jagt efter rav og flotte muslingeskaller.

Få mere inspiration

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.