Skip to the content

Forårs- og efterårsplads 2023


Forårsplads fra 10. marts - 18. juni:
Standardplads 10.300,00 kr. + strømforbrug
Komfortplads 11.800,00 kr. + strømforbrug

Efterårsplads fra 20/8-13/10 (uden uge 42 og 43):
Standardplads 6.700,00 kr. + strømforbrug
Komfortplads 7.750,00 kr. + strømforbrug

Efterårsplads fra 20/8-29/10 (med uge 42 og 43):
Standardplads 8.700,00 kr. + strømforbrug
Komfortplads 9.750,00 kr. + strømforbrug

Prisen gælder for husstanden m/hjemmeboende børn under 18 år. Benyttes vognen af andre, betales alm. persongebyr pr. person + pladsgebyr pr. overnatning. Strøm afregnes pr. KWH, når forårs-/efterårspladsen slutter. Strømmåleren udleveres i receptionen når forårs-/efterårspladsen starter og afleveres i receptionen igen ved afrejse. Strømmåleren SKAL anbringes direkte i strømstanderen.

Generelle regler ved forårs- og efterårsplads:
Der må gerne være fortelt opstillet i hele perioden. Vi opfordrer til at strømmen tages fra hver gang vognen forlades.
Der må være fast bund i forteltet i form af lægter, paller, Isabellagulv eller lignende. Bunden SKAL være hævet fra jorden, således at græsset kan få luft.

Der må IKKE lægges plastic eller presenning hen over den faste bund og ned omkring siderne. Det er vigtigt, at der kan komme luft ind under bunden. Oven på den faste bund må der lægges tæpper. Bunden må IKKE række længere ud end selve forteltet. Der må ikke ligge tæpper, filtduge, plasticfliser og lignende uden for forteltet.

Hundehegn må være opstillet.

Læsejl må IKKE være opstillet i perioder hvor pladsen er tom.

Der må ikke graves på pladsen.

Der må monteres ”skørt” på campingvognen ind mod fortelt. På bagsiden af campingvognen må der ikke monteres ”skørt”, idet der skal kunne komme luft ind under vognen.

På pladser med fast borde og bænke må disse ikke flyttes.

I er som gæster forpligtet til at holde græsset slået ind til fortelt og campingvogn gennem hele perioden. Skulle græsset mod forventning ikke blive holdt, vil vi for gæstens regning udføre arbejdet.

Der er gratis adgang til badeland og legeland i alle perioder. Wellness koster 40 kr. i periode E mandag til torsdag for personer over 16 år, (Gælder ikke den 10. april, 18. maj og 29. maj), øvrige perioder koster wellness 100 kr. Gælder kun i forbindelse med overnatning (1 gang dagligt i 3 timer i badeland og wellness).
Alle overnattende gæster samt dagsgæster skal henvende sig i receptionen.

Priser fra 6.700 DKK

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror