Skip to the content

FERIE I DANMARK

Tag på familieferie i Danmark 

Overvejer I at tage på camping i Danmark? Så har I mulighed for at besøge et unikt feriecenter beliggende i Blåvand; en af Danmarks smukkeste og mest inspirerende feriebyer. Her er I helt tæt på børnevenlig sandstrand, skov, oplevelser, aktiviteter og indkøbsmuligheder.

I 2009 fik Hvidbjerg Strand seks stjerner i norske VG. Det er vi selvfølgelig glade for. Vi synes også, Hvidbjerg Strand Feriepark er et ganske særligt feriecenter. Her forener vi aktiv familieferie, romantisk wellnessferie og skønne danske madoplevelser med ægte 5-stjernet camping- og hytteferie i skønne naturomgivelser. Derefter er det raslet af med priser til os - senest har vi i 2018 fået tildelt 6 stjerne som den eneste campingplads i hele Danmark!

Bo i egen campingvogn eller tag familien med i et veludstyret feriehus, lækker strandvilla eller på vores skønne strandhotel. Vi har bygget endnu flere af vores luksuriøse fiskerhuse med vaskemaskine, tørretumbler og udsigt over søen og har moderniseret de populære westernhytter midt i westernbyen.

Alle gæster har gratis adgang til vores store badeland og det populære indendørs legeland. Gæster, der bor i hytte, har desuden gratis adgang til det luksuriøse wellnesscenter, hvor I kan stresse af og forkæle jer selv i de mange bassiner, saunaer og dampbade eller booke den helt store forkælelsespakke med massage og spabehandlinger.

Feriecentret er beliggende ud til Hvidbjerg Strand i den sydlige del af feriebyen Blåvand. Her er vestkystens hvide sand og imponerende klitlandskaber kombineret med rolige og børnevenlige bølgeskvulp.

Desuden ligger pladsen i nærheden af kendte familieattraktioner som LEGOLAND og Løveparken Givskud Zoo.

Hvem har sagt, man behøver vælge mellem luksusferie og familiehygge? Vi glæder os til at byde jer velkommen til dejlige ferieoplevelser i Danmark.

Links:

Besøg wellnesscentret
Badeland for vandhunde
Slå jer løs i legelandet
Om camping
Om feriehusene

Besøg også VisitDenmarks hjemmeside for yderligere info.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Overnatningstyper

På Hvidbjerg Strand Feriepark kan du overnatte på mange forskellige måder, både i telt, campingvogn, hytte eller på hotel.

Vesterhavet

Når du overnatter hos Hvidbjerg Strand Feriepark er Vesterhavet lige i nærheden. Her kan du bade, gå ture og nyde den smukke natur.