Skip to the content

FERIE MED BØRN

Tag børnene med på familieferie i Blåvand ved Vesterhavet!

Hvidbjerg Strand Feriepark er det oplagte valg, når hele familien skal holde ferie. Her er aktiviteter og sjov for både børn og voksne!

Særligt vores store legeland, Play City, er enormt populært blandt børn i alle aldre og ligeledes indbyder badelandet med de fire rutsjebaner til leg og sjov for både børn og voksne. Som gæster hos Hvidbjerg Strand Feriepark har I ovenikøbet gratis adgang til begge dele.

Desuden er der i Westernbyen mulighed for at male t-shirts, bygge drager, bage snobrød og lave indianerponchoer (se aktivitetsplanen for mere information). Rundt på pladsen er der selvfølgelig også både fodboldbaner og flotte legepladser, hvor hele familien kan boltre sig.

Som en ekstra luksus til mor og far har vi bygget et moderne og luksuriøst wellnesscenter, hvor der er rig mulighed for at stresse af og glemme hverdagen i de mange bassiner, saunaer og dampbade. Skal I forkæle hinanden lidt ekstra, kan I bestille en massage eller en af de andre skønne behandlinger. 
Vælger I at overnatte i en af vores fine feriehytter har I ovenikøbet gratis adgang til wellnesscentret.

Besøger I Hvidbjerg Strand Feriepark i sommerferien er det også oplagt at tage til stranden for at bade. Hvidbjerg ligger nemlig ud til den sydlige del af Blåvand strand, hvor stranden er særligt børnevenlig med lavt vand og rolige bølgeskvulp og samtidig er Vesterhavets hvide sandstrande oplagte at bygge flotte sandslotte i.

Stranden er dog et besøg værd hele året rundt til en gåtur, ravjagt eller leg - at blive blæst igennem af Vesterhavet er altid en helt speciel oplevelse for både børn og voksne.

Ferie i Danmark

Vil familiens firbenede ven med på ferie, er hunde naturligvis mere end velkomne i Hvidbjerg. Vi har også et ridecenter, hvor vores dyreglade gæster kan besøge hestene og tilmelde sig rideture. Vil I opleve flere dyr, ligger den hyggelige Blåvand Zoo i området.

I vælger selv, om I vil bo i egen campingvogn eller hytte. Bor I i egen campingvogn, kan I samtidig frit afbenytte vores servicebygninger, hvor der er store familiebadeværelser og øvrige nødvendige faciliteter til børn og babyer.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark får I altid meget for pengene og vi har ferieophold i mange forskellige prisklasser. Leder I efter et super tilbud på jeres næste familieferie, har vi to årlige familieweekender, hvor børn bor gratis.

Læs mere om familieweekenderne.

Ønsker I mere inspiration til ferien med børn, kan I læse mere hos VisitDenmark.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Familieferie

I flere weekender hvert år kan du tage dine børn med på campingophold hos os - ganske gratis! Gør brug af vores familieweekendtilbud, hvor børn under 12 år bor gratis på campingpladsen.

Legeland: Play City

Kom gratis i vores store legeland, hvis du er overnattende gæst hos Hvidbjerg Strand Feriepark. Der er noget for både barnlige og ikke så barnlige sjæle.