Skip to the content

LEGOLAND BILLUND

Et Paradis for børn

Den danske forlystelsespark LEGOLAND åbnede i 1968 og ligger i det centrale Jylland. Parken i Billund var den første af denne art og den hører i dag til de mest kendte attraktioner med over 1,5 millioner besøgende hvert år. Selvom forlystelsesparken er specielt tiltrækkende for familier med børn, så er den også meget populær blandt voksne, ikke mindst på grund af sine mange detaljerede modeller og miniaturer.

LEGOLAND Billund er inddelt i otte forskellige områder, herunder et piratland, et Adventure land og et Duplo land. Parken byder på 50 forlystelser, som indbyder til aktiv deltagelse og tilbyder en bred vifte af underholdning for børn i alle aldre. Besøg den undersøiske verden eller se en film i den spændende 4D biograf, der er ubegrænsede muligheder.

Shopping og spisesteder

I parken finder i en stor butik, med et omfangsrigt udvalg af Lego-produkter og souvenirs. Hvis i leder efter legetøj til børnene eller sjældne produkter, så er LEGOLAND butikken det helt rigtige sted. Det anbefales, at i besøger forlystelsesparken for en hel dag, på grund af det omfattende udvalg af forlystelser og attraktioner. I parken finder i forskellige restauranter, små madboder og iscafeer, som inviterer til hyggelige stunder med hele familien.

Læs mere om LEGOLAND her.

Adresse
Legoland Billund
Nordmarksvej 9
7190 Billund
Denmark

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror