Skip to the content

RIBE BY

Besøg Danmarks ældste by og hyggeligste handelsby

Ribe er en perle, der fuldt fortjent blev kåret som Europas smukkeste lille by i 2014 af Global Grasshoppers og Hotels.com. Den gamle by kan let ses til fods og har en helt særlig atmosfære. Der er mere end hundrede fredede huse i byen.

Ribes majestætiske vartegn er Ribe Domkirke med Borgertårnet - Ribes største turistattraktion. Her går hvert år tusindvis af mennesker de 248 trin op til toppen, hvorfra de på klare dage kan se mange kilometer væk.

Byen er en driftig handelsby med mange specialbutikker med bl.a. design, kunst og kunsthåndværk, mode og fødevarer med fokus på ingredienser fra lokalområdet. Besøg også Ribe Bryghus, hvor I kan følge brygprocessen og købe en flaske nybrygget øl.

Begivenheder
Der er masser af begivenheder i Ribe - bl.a. Ribe Classic, som er et et veterantræf for gamle biler, scootere, motorcykler og knallerter, der kan opleves hver tirsdag fra april til september.

Ribe Vinfestival afholdes hvert år i første weekend af september og er et stort vinmarked i den hyggelige og middelalderlige gågade. Her kommer omkring 15 forskellige vinimportører og giver smagsprøver og fortæller om de forskellige vine. Selvfølgelig serveres der også lækkert tilbehør.

Venligst accepter marketing cookies for at se indholdet.


Jul i Ribe er en helt særlig oplevelse - se bare: 

Venligst accepter marketing cookies for at se indholdet.


Praktiske informationer
For yderligere oplysninger besøg vadehavskysten.dk

Find vej
Ribe Domkirke
Torvet 
6760 Ribe

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror