Skip to the content

RIBE VIKINGECENTER

Ribe VikingeCenter ligger godt 70 km fra Hvidbjerg Strand Feriepark og er fuld af spændende oplevelser for både børn og voksne

Ribe VikingeCenter er et historisk oplevelsescenter med autentiske rekonstruktioner af vikingernes Ribe. Her er historien levende, og du er en del af den.

Gå en tur på Markedspladsen og Ripa Havn, år 710-750, hvor bl.a. glasperlemageren og sølvsmeden arbejder. Læg også vejen forbi offerpladsen og vølvens hus. I Ripa By, år 825 kan I besøge træsmeden, trællekræmmeren og Tinghuset, hvor væggene er dekoreret med et 20 m langt kalkmaleri. På modsatte side bygger håndværkerne Ansgar Kirke, år 860, mens krigerne og de ferme bueskyttere holder til ved Ringvolden, år 980. På Storgården, år 980 kan du opleve et landbrug, klappe dyrene og besøge storbondens Langhus.

På Ribe VikingeCenter er der optrin og aktiviteter hver eneste dag: Skyd med langbue, vær med til krigertræning, slå din egen Ripa-mønt, arbejd i snittehuset, bag fladbrød, lær vikingernes lege osv. Slip fantasien løs, spil med og prøv selv!

Praktiske informationer
For yderligere oplysninger omkring åbningstider og priser se www.ribevikingecenter.dk.

Find vej
Lustrupvej 4, Lustrupholm
6760 Ribe

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.