Skip to the content

SKALLINGEN OG LANGLI

Fantastiske naturoplevelser venter lige om hjørnet fra Hvidbjerg Strand

Skallingen

Skallingen er halvøen, der strækker sig ca. 7 km sydvest fra Hvidbjerg Strand. Den er ubeboet og del af Nationalpark Vadehavet. Der venter store naturoplevelser på Skallingen, og I kan udforske halvøen til fods fx af den markerede vandresti på ca. 4 km, eller på cykel. Pak en madkurv og nyd en dag med et fortryllende landskab og et spændende fugle- og dyreliv.

I finder er en glimrende badestrand på Skallingen, og får mulighed for at lede efter rav, se spættede sæler og få andre spændende naturoplevelser. I sommerhalvåret passer en ægte cowboy ca. 600 stykker køer, der græsser på "Skomagersletten". De tilhører ca. 20 landmænd, der med glæde overlader kreaturerne til det vilde liv på Skallingen.

Langli

Øst for Skallingen ligger den lille ø Langli, hvor mennesker kun er velkomne fra den 16. juli til den 15. september. Der er adgang af ebbevejen, hvor man går eller vader fra Nyeng i Ho til Langli. Det er en næsten 4 km lang tur, som tager 1-1½ time hver vej, men de fleste kan med fordel tage på en traktortur til øen.

Her hjælper en guide med at udpege de spændende oplevelser, som naturen byder på - fx de spættede sæler, det mystiske "Dødemandsbjerget", hvor strandede lig af ukendte sømænd blev begravet, Langli Bjerge og meget mere.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror