Skip to the content

VARDE MINIBY

I det vestligste Danmark byder Varde by på en helt særlig attraktion

Midt i den idylliske Arnsbjergpark, i hjertet af Varde by, finder man en tro miniaturekopi af Varde by, som den så ud omkring 1860. Varde Miniby er verdens ældste håndværksmæssige korrekt opførte miniatureby. Minibyen er opført i forholdet 1:10 og udgøres af i alt ca. 300 minihuse og hvert år kommer nye bygninger til.

Minibyen Varde

Venligst accepter marketing cookies for at se indholdet.
Åbent fra maj til oktober

Varde Miniby er et oplagt besøgsmål for hele familien. Attraktionen har åbent fra midten af maj indtil midten af oktober alle hverdage fra kl. 10. Minimurerne byder velkommen på deres værksted hver tirsdag og torsdag kl. 9-12. Værkstedet ligger Lundvej 4A - kun 300 m. fra Minibyen.

Se info om priser her

Frokost og parkeringsmuligheder

Der er god mulighed for at købe forfriskninger i minibyens kiosk, som bl.a. tilbyder is, kage, kolde drikkevarer og souvenirs. Rundt omkring i parken er der opstillede borde og bænke, hvor I kan nyde evt. medbragt mad. Der er også gode muligheder for at indtage maden under overdækket terrasse. Parkeringspladsen finder I for enden af Enghavevej eller Lundvej og ved parken er der ligeledes cykelparkering.

Adresse
Minibyen 
Lundvej 4 a 
6800 Varde

Besøg Varde Minibys hjemmeside

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror