Varde Miniby

Varde Miniby

I det vestligste Danmark byder Varde by på en helt særlig attraktion.

Midt i den idylliske Arnsbjergpark, i hjertet af Varde by, finder man en tro miniaturekopi af Varde by, som den så ud omkring 1860. Varde Miniby er verdens ældste håndværksmæssige korrekt opførte miniatureby. Minibyen er opført i forholdet 1:10 og udgøres af i alt ca. 300 minihuse og hvert år kommer nye bygninger til. 

Se videoen fra Varde Miniby

Åbent fra maj til oktober

Varde Miniby er et oplagt besøgsmål for hele familien. Attraktionen har åbent fra midten af maj indtil midten af oktober alle hverdage fra kl. 10. Hvis I er særligt nysgerrige på, hvordan miniaturebygningerne tager form, bør I lægge jeres besøg på en onsdag, hvor I har mulighed for at se murerne arbejde på det åbne værksted.

Entrépriser

Entré til Varde Miniby er DKK 40,- for voksne og DKK 12,- for børn mellem 3 og 11 år. Børn under 2 år kommer gratis ind. Grupper á 15 personer får rabat på entréen.
Biletter kan købes på stedet. Se info om priser her.

Frokost og parkeringsmuligheder

Der er god mulighed for at købe forfriskninger i minibyens kiosk, som bl.a. tilbyder is, kage, kolde drikkevarer og souvenirs. Rundt omkring i parken er der opstillede borde og bænke, hvor I kan nyde evt. medbragt mad. Der er også gode muligheder for at indtage maden under overdækket terrasse. Parkeringspladsen finder I for enden af Enghavevej eller Lundvej og ved parken er der ligeledes cykelparkering.

Adresse
Minibyen
Enghavevej 23
6800 Varde 
Besøg Varde Minibys hjemmeside