Skip to the content

Spa og kur

Luksuriøse behandlinger, der fuldender dit besøg i wellnesscentret

Få en enestående oplevelse med fokus på forkælelse af krop og sjæl. Vi bestræber os på at kombinere det traditionelle med nytænkning i valg af produkter og teknikker.

Den syvende himmel

En forkælelse til dig selv eller for to. Behandlingen er en kombination af hot Stone massage og en mini-ansigtsspa. Kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Behandlingen afsluttes med en skøn hovedbundsmassage.

Varighed (75 min.): 1.075 kr.

Pris for 2 personer i samme rum, med hver jeres behandler (75 min.): 1.995 kr.  

Spa oplevelse for 2

En oplevelse med fokus på udrensning og afslapning. Behandlingen er en kombination af en Peeling massage med mineral-scrub og en mini-Flow massage. Behandlingen starter med et besøg i dampbad. Herefter en kropspeeling efterfulgt af et skønt afslappende karbad. Siddende i karbadet bliver I forkælet med et glas bobler og en snack. Behandlingen afsluttes med en oliemassage af kroppens bagside. Husk badetøj og evt. skiftetøj.

Pris for 2 personer (75 min.): 1.995 kr.

Luksus spa oplevelse for 2

En oplevelse med fokus på sanser og afslapning. Behandlingen er en kombination af Peeling massage med havsalt-scrub samt en Flow massage. Behandlingen starter med et besøg i dampbad.  Herefter følger en fuld kropspeeling og et skønt afslappende karbad. Siddende i karbadet bliver I forkælet med et glas bobler og en snack. Behandlingen afsluttes med en oliemassage af hele kroppen. HUSK badetøj og evt. Skiftetøj.

Pris for 2 personer (90 min.): 2.295 kr.

Eksklusiv spa oplevelse for 2

En eksklusiv behandling med fokus på sanser, afslapning og total nydelse. En kombination af de populære behandlinger: Kropspeeling med havsalt, luksus flow massage og en mini-ansigtsspa.  Behandlingen starter med et besøg i dampbad. Herefter følger en Peeling massage og et skønt afslappende karbad. Siddende i karbadet bliver I forkælet med et glas bobler og en snack. Efterfølgende kan I nyde en helkropsmassage med vores opvarmede speciallotion. Behandlingen afsluttes med forkælelse for fødder, hænder og ansigt. HUSK badetøj og evt. Skiftetøj.

Pris for 2 personer (125 min.): 3.125 kr.

For spørgsmål eller tidsbestilling, ring på 76 54 25 18.

Book behandling

Book en af vores skønne behandlinger lige her