Skip to the content

Butikker

Start dagen med friskbagt morgenbrød, snup en snack og slut af med friskfanget fisk. Det er lige om hjørnet.

Camping giver appetit på livet og lyst til mere. Er I blevet lækkersultne efter friske fisk, frugt og grøntsager, italiensk is, friskbagt brød eller måske noget helt andet, så glæd jer til indkøbsturen i vores flotte butikker på torvet ved indgangen til Ferieparken.

Her finder I alt, hvad I skal bruge til madlavning, til hygge, til campingvognen, til udflugten eller til strandturen. Og her er åbent fra morgen til sen aften, dog er der vinterlukket fra slut oktober til medio marts.

Lille supermarked

I vores supermarked på campingpladsen finder du et bredt udvalg af dagligvarer samt kød fra byens lokale slagter.

Hos bagerafdelingen i supermarkedet på campingpladsen vil der dagen igennem blive bagt et bredt udvalg af frisk brød og kager.

Fiskehjørnet

Fiskebutikken holder åben i hele sæsonen, hvor man vil kunne købe alt i fersk fisk, delikatesser, røgvarer foruden enkelte kødvarer. Fiskehjørnet byder på enkelte lækre retter, som kan nydes ved bordene udenfor eller som take away.

Isbutik

Hvis du er lækkersulten, så forkæl dig selv med en is fra isbutikken, hvor vi har mange forskellige slags at vælge imellem.

Spisesteder

Besøg også vores lækre spisesteder, Høfde4, Italian Food og Restaurant Hvidbjerg Strand. Er du til gourmet, pizza, pasta, bøf, burger eller fisk, så finder du det i en af vores tre restauranter.

Hos os er god kvalitet og hygiejne naturligvis i højsædet - klik i ikonet nedenunder for at se vores smiley-rapporter.

Blåvand butikker

Er du på udkig efter mere shopping, så kan Blåvand by varmt anbefales. Her er mange spændende butikker og hyggelige caféer og restauranter - blot 1,5 km fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

Se vores restauranters smileys fra Fødevarestyrelsen lige her.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser