Skip to the content

Gratis Wi-Fi

Her kan du læse om brugen af Wi-Fi, når du er gæst hos os.

Hvidbjerg Strand tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at det trådløse net ikke altid fungerer 100 % optimalt. Der er mange faktorer, der spiller ind på kvaliteten.

Træer: Når det trådløse signal skal passere gennem bevoksninger svækkes signalet. Når træernes blade tilmed er våde, svækkes signalet markant.

Bygninger er ligeledes en forhindring for Wi-Fi-signalet. Tykke mure og stråtag udgør en væsentlig barriere. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer uden for campingvognen men ikke inden for. Dette hænger sammen med, at signalerne svækkes betydeligt, når det skal igennem campingvognen – det samme gør sig gældende med biler, der også ”skygger” for signalet. Som regel er der meget bedre signal uden for campingvognen.

Endvidere er der i området en stor militærradar, der til tider har stor negativ indvirkning på styrken af signalet.

For et sikkert signal henviser vi til PlayCity og vores fællesbygninger. Ofte kan man logge på ved en bygning og ”bære” signalet med sig videre ud i parken.

Da alle disse forhold er dynamiske vil man opleve, at signalet vil variere over dagen.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser