Skip to the content

Spa- og wellnessophold for par

Planlægger I at forkæle jer selv med 1-2 overnatninger væk fra hverdag, børn og huslige pligter? Så lad parturen gå til Blåvand og få en tid sammen, I nok aldrig glemmer.

Hos Hvidbjerg Strand får I ideel mulighed for at nyde hinandens selskab samt pleje jeres parforhold og jer selv. Omdrejningspunktet for jeres ophold bliver naturen samt det eksklusive og enestående wellnesscenter i 2 etager, Blåvand Kurbad & Wellness. Her vil I opleve et af Danmarks bedste centre med et stort udvalg af behandlinger, saunaer, bade, bassiner, osv.

Hvidbjerg Strand ligger tæt ved Vesterhavet i smukke naturomgivelser, der inviterer til gå- og løbeture langs vandet. Og er I begge - eller bare en jer - bidt af en gal mountainbike, så snyd ikke jer selv for en fantastisk cykeltur i klitplantagen.

Den hyggelige og atmosfæriske Blåvand by ligger i gåafstand fra Hvidbjerg Strand. Den er med sine mange spændende butikker altid et shoppingbesøg værd.

Har I lyst til at runde dagen af med en god middag, så kan vi varmt anbefale vores to restauranter. Restaurant Hvidbjerg Strand har altid spændende retter på menuen og i øvrigt åbent for brunch hver lørdag og søndag fra kl. 10 til 13. Den italienske restaurant, Italian Food, tilbyder bl.a. lækre pizzaer bagt i den ægte brændefyrede stenovn.

Under et spa- og wellnessophold overnatter I i en af vores hyggelige luksushytter, som bliver basen for jeres oplevelser. Når I overnatter i en luksushytte, får I 3 timers gratis wellness per dag med i overnatningsprisen. Behandlinger bestilles separat på telefon 76 54 25 18 og er ikke inkl. prisen. I har desuden gratis adgang til badelandet, der har åbent for voksensvømning om morgenen.

I kan booke online eller ringe på telefon 75 27 90 40.

På gensyn til et ophold i parforholdets tegn. Vi glæder os til at se jer.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.