Skip to the content

Ny italiensk restaurant i ferieparken

Kom og nyd smagen og duften af lækker autentisk italiensk mad i vores nyåbnede italienske restaurant, Italian Food.En dejlig måde at runde en dejlig lang dag med masser af vand og frisk luft af på.

Med Italian Food er den ægte italienske smag for alvor kommet til Blåvand. Her kan I nyde den originale luftige og sprøde pizza, som man ellers kun finder den i det støvleformede hjemland.

Vi har nøje udvalgt en række pizzaer bagt efter italiensk forbillede i en ægte brændefyret stenovn. Den perfekte pizza er en rygende varm oplevelse, hvor dej og ingredienser går op i en højere enhed.

Der er også en masse andre lækre retter på menukortet.

For bordbestilling ring på telefon 75 27 90 97.

Take Away

Vil I hellere tage maden med jer og nyde den i forteltet, feriehytten eller måske på stranden, så tilbyder vi selvfølgelig også det.

Ring på telefon 75 27 69 01 for bestilling.

God appetit og på gensyn!

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.