Skip to the content

Best Camping 2016 Europe

Igen i år er Hvidbjerg Strand Camping blandt de bedste campingpladser i Europa

Familien Slaikjær er både stolte og beærede over igen at kunne tage hul på en ny sæson med tildeling af ADAC-prisen "Best Camping" i Europa med topudmærkelsen 5 stjerner.

De to anerkendte organisationer, det tyske ADAC og det hollandske ANWB, tildeler i samarbejde titlen "Best Camping 2016" til de absolut bedste campingpladser i Europa.

Hvidbjerg Strand Feriepark er blevet udvalgt som én af de bedste blandt de i alt 2.800 campingpladser fra hele Europa, der er præsenteret i de to organisationers anerkendte campingguide, "Leading Campings of Europe".

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark arbejder vi målrettet og engageret for at give vores gæster en ferie i særklasse og udmærkelsen som én af Europas absolut bedste, motiverer os selvfølgelig endnu mere til at yde vores højeste og blive endnu bedre.

På glædeligt gensyn til en ny sæson i 2016.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.