Skip to the content

SJOV OG LEG

Hvidbjerg Strand Feriepark er en pragtfuld feriepark og campingplads - et rigtigt børneparadis

Som børnefamilie får I de optimale rammer for en vellykket ferie med muligheder, som man ellers kun drømmer om på en camping- eller hytteferie.

På campingpladsen og lige i området finder I en mængde sjove aktiviteter uanset barnets alder. Børnene elsker vores badeland og legeland, Play City, men hos Hvidbjerg Strand Feriepark har vi meget mere at tilbyde børn og barnlige sjæle.

Her er nogle af de mange børneoplevelser på campingpladsen:

Legepladser

På campingpladsen findes et utal af legeredskaber for børn: Trampoliner, hoppepuder, vandlegeplads, skovlegeplads, klatretræer og -stativer, mooncars og meget mere. For de allermindste har vi aflukkede legepladser med gåbiler.

Westernby

Vi lægger krigsmaling, laver håndarbejde og tænder op under bålet i det store indianertelt. I indianerlejren er der sjove aktiviteter for store og små indianere. Bag fx et rygende varmt og lækkert snobrød over bålet i westernbyen. Det er helt gratis.

Ansigtsmaling

Bliv forvandlet til indianer, en vild tiger eller hvad du har lyst til med ansigtsmaling i vores Westernby.

Aktivitetsplan

Se hvad vi har planlagt af aktiviteter i vores aktivitetsplan og hvornår der er snobrødsbagning og ansigtsmaling.

Brusende badeland

Badelandet hos Hvidbjerg Strand har alt, hvad vandhunde og badedyr kan ønske sig!

Kæmpe legeland

Vores store indendørs legeland, Play City, er med sine klatretårne, rutsjebaner, trampoliner, klatrevægge, boldbaner og meget mere et sandt paradis for børn.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.