Skip to the content

VINTERFERIE

Hvis du mangler en idé til, hvad du skal lave i din vinterferie, så kan du med fordel kigge mod vores fantastiske feriepark, hvor luksuriøse hytter, charmerende hotelværelser og hyggelige campingpladser venter på dig!


Hvis vintercamping er noget for dig, så se vores gode tilbud lige her!

Vinterferie i en Strandvilla eller på Strandhotellet

Begge ligger i første klitrække lige ud til Vesterhavet og byder på en eminent udsigt over havets vinterkamp. Bølgegang, sprøjtende saltvandsdråber og smukke solnedgange er noget af det, du kan nyde fra terrassen, der følger med både hotel og villa. Strandvillaen byder desuden på egen spa på terrassen og en dejlig brændeovn, mens Strandhotellet byder på en fantastisk udsigt over Vesterhavet.

Varm dig i en hytte

Vi har et bredt udvalg af hytter til enhver smag. Gå blandt andet på opdagelse i vores Fiskerhuse med og uden spa og Westernhytter, der er velegnet til både familier og par.

Vinteraktiviteter

Oplevelser

Vores dejlige wellness center har åbent over vinteren og også badeland, legeland og trampolincenter.

Hvis I gerne vil ud og opleve andet end det smukke Vesterhav, kan I tage forbi Tripitz eller FLUGT, der begge giver de besøgende lærerige oplevelser i verdensklasse. Museerne er ikke blot steder fyldt med spændende oplevelser og udstillinger, men også en arkitektoniske perler i sig selv.

Hvis I er afsted med børn, og mangler noget at give jer til, er Blåvand Zoo også en mulighed. Blåvand Zoo er en lille zoologisk have, der holder omkring 400 dyr, hvoraf mange af dem kan klappes og leges med. I kan også deltage i fodring af løverne og klappe en slange.

Blåvand By er også en oplevelse i sig selv. Her kan I kigge på butikker og gå en hyggelig tur.

Blåvandshuk Fyr ligger blot 9 minutters kørsel fra Hvidbjerg Strand Feriepark. Det kan udgøre et godt udflugtsmål, hvis I gerne vil se en unik seværdighed. Med sine 39 meter og placering på en klit, er det et imponerende syn og spændende at udforske på en kold vinterdag.

Gå på opdagelse i vores aktivitetsavis og find sjove aktiviteter til din vinterferie

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.