Skip to the content

VINTERFERIE

Hvis du mangler en idé til, hvad du skal lave i din vinterferie, så hold en uges ferie i strandvilla, strandhotel eller på camping ved Vesterhavet.

Hotellejlighederne og strandvillaerne ligger begge i første klitrække lige ud til Vesterhavet og byder på en eminent udsigt over havets vinterkamp. Bølgegang, sprøjtende saltvandsdråber og smukke solnedgange er noget af det, du kan nyde fra terrassen, der følger med både hotel og villa.

Strandvillaen byder på egen spa på terrassen og en dejlig brændeovn, mens strandhotellet byder på en fantastisk udsigt over Vesterhavet, og fællesnævneren for dem begge er kvalitet helt i top.

Campingpladsen ligger ualmindeligt godt i Blåvand lige op og ned af Vesterhavet. Den smukke natur indbyder til aktivitet og leg, så det er bare om at komme ud i den friske luft.

book online eller på telefon 75 27 90 40

Vinteraktiviteter

Oplevelser

Vores dejlige wellness center har åbent over vinteren og også badeland, legeland og trampolincenter.

Hvis I gerne vil ud og opleve andet end det smukke Vesterhav, kan I tage forbi Tripitz museeum, der giver de besøgende lærerige oplevelser i verdensklasse. Musset er ikke blot et sted fyldt med spændende oplevelser og udstillinger, men også en arkitektonisk perle i sig selv.

Hvis I er afsted med børn og mangler noget at give jer til, er Blåvand Zoo også en mulighed. Blåvand Zoo er en lille zoologisk have, der holder omkring 400 dyr, hvoraf mange af dem kan klappes og leges med. I kan også deltage i fodring af løverne og klappe en slange.

Blåvand By er også en oplevelse i sig selv. Her kan I kigge på butikker og gå en hyggelig tur.

Blåvandshuk Fyr ligger blot 9 minutters kørsel fra Hvidbjerg Strand Feriepark. Det kan udgøre et godt udlugtsmål, hvis I gerne vil se en unik seværdighed. Med sine 39 meter og placering på en klit, er det et imponerende syn og spændende at udforske på en kold vinterdag.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.