Skip to the content

Book ferien i 2018 nu

Få næste års ferie på plads allerede. 

Vi har åbnet for booking af ferie i 2018. I kan både booke jeres næste camping-ophold, og ferie i hytter, hotel og strandvilla, så hvis I allerede har lagt ferieplaner for næste år, er vi klar til at tage imod jeres bookinger.

Netop nu er chancen for at lægge billet ind på jeres favorit-plads på campingpladsen allerstørst - og det samme gælder strandvillaerne og hotellejlighederne. Så hvis I vil sikre jer en feriebolig i en af skoleferierne, er det en god ide at booke den nu.

Book her eller ring til os på tlf. 75 27 90 40.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.