Skip to the content

Tak for en skøn campingsæson 2017

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen på campingpladsen i 2018!

Den 29. oktober havde vi sidste åbningsdag på campingpladsen i denne sæson.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle jer, der har været med til at gøre sæsonen 2017 til noget helt særligt. Det har - som altid - været vores ambition at levere ekstraordinært gode ferier, og vi håber, at I har nogle fantastiske oplevelser og minder med jer hjem. 
 
Hvis I har lyst til at dele jeres dem og måske jeres gode råd på Tripadvisor, så ville vi blive meget glade. Gå videre til Tripadvisor her.  

Begivenhedsrigt år i Hvidbjerg Strand

For 22. år i træk modtog vi tyske ADACs pris som "super-campingplads", og kort efter vandt vi titlen som den bedste danske campingplads 2017. Tusind tak til alle som har bakket os op og gør det muligt. 

I 2017 har vi bl.a. åbnet vores nye Strandhotel, Strandvillaer og restaurant, Høfde 4 for at tilbyde endnu flere skønne oplevelser til vores gæster. Næsten samtidig kom en stor ny attraktion til Blåvand, nemlig TIRPITZ, som vi også håber, at I har haft lejlighed til at besøge.

Drømmer I jer allerede tilbage, har vi naturligvis åbent for booking til 2018 allerede nu. Book online  eller ring på 75 27 90 40.

Spar 50 % på camping-ophold i egen vogn

I 2018 åbner vi vanen tro med et stærkt tilbud. I sparer 50 % ved ophold i egen campingvogn eller telt mellem tirsdag den 13. og søndag den 18. marts. Book jeres favoritplads i god tid, så I er sikre på at få den.

Følg os på Facebook og hold jer opdateret på nyheder til 2018 og meget andet. I kan også genopleve stemningen og dele jeres minder på Instragram med #Blåvand og #Hvidbjergstrand.

Endnu engang tak og på gensyn i 2018! 

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.