Skip to the content

Hvad siger du til 6-stjernet camping?

Hvidbjerg Strand Feriepark har som den første campingplads i Danmark fået tildelt ikke mindre end 6 stjerner af virksomheden ’Campingstjerner’. Vi er pivstolte og meget beærede over den ekstra stjerne, vi kan tilføje til vores navn.

Det er vores mange og udsøgte faciliteter, der adskiller os fra de øvrige 5-stjernede campingpladser i Danmark og sørger for at hive den sjette stjerne i hus. Faciliteter dækker over det indendørs badeland, wellnesscenter, legelandet og de tre restauranter, som vores feriepark byder på.

Danmark er det eneste land, der uddeler de seks stjerner, med ’Campingstjerner’ som anfører.  Campingstjerne overtog tjansen med at uddele stjerner, da Campingrådet lukkede tilbage i 2017.

Vi fejrede selvfølgelig den gode nyhed med 6-stjernet kage 😉

Læs artiklen her

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.