Skip to the content

BREAKING NEWS: Vi holder nu åbent året rundt!

Efterår og vinter ved vesterhavet

Vi har gået og brygget på noget stort, og nu er vi endelig klar til at dele det med jer. Denne vinter lukker hverken campingplads, fiskerhuse eller badeland ned for vinteren. I stedet slutter de sig til vores Strandhotel, Strandvillaer, wellnesscenter, legeland og trampolincenter og holder nu åbent året rundt.

Siden vores Strandhotel og Strandvillaer slog dørene op, har vi holdt vinteråbent. Det har dog kun været vores wellnesscenter, legeland og trampolincenter, der har fulgt med denne åbning. Badeland har lukket ned sammen med campingpladsen. Dette ændrer sig dog nu! I år holder både campingpladsen, fiskerhusene og alle vores faciliteter åbent året rundt.

Med i campingprisen i vinterhalvåret hører entré til badeland en gang om dagen, ubegrænset adgang til legeland og trampolincenter samt gratis wellness mandag til torsdag med undtagelse af nytårsugen og uge 7. Hvis du bor i vores hytter, strandvillaer eller på vores strandhotel har du adgang til samme gratis faciliteter, men har i tillæg adgang til wellnesscenteret hver eneste dag (én gang om dagen for personer over 16 år). Vores eminente restaurant Høfde4 holder også åbent henover vinteren. Her kan du både spise morgenmad og frokost og bord til aften kan bookes på 7527 9089.

Vinterferie eller nytårsferie med gang i den

Hvis du synes, at der er alt for lang tid til næste sommerferie, så er det nu muligt at se lidt mere til din campingvogn. Du kan overveje at rulle afsted til en prægtig vinterferie ved Vesterhavet - eller måske give den hele armen med stjernekastere og knaldperler og fejre nytår ved havets kant? Børnene kan løbe, svømme og hoppe energien af sig, mens I skiftes til at slappe af i wellnesscenteret, hvorefter I kan nyde aftenen høje på trætte børn, smuk natur og hygge.

Nyd vinteren med god smag i munden

Vores lækre restaurant Høfde4 har åbent året rundt. Her kan du få et måltid i topklasse lavet med kærlighed til de lokale råvarer og respekt for selvsamme. Inspirationen er det franske og nordiske køkken, og maden er sublim.

Aktiviteter til vinter og efterår

Hvis du er af den overbevisning, at Vesterhavet og Hvidbjerg kun er et besøg værd, når solen (burde) skinne fra en skyfri himmel, så tager du helt fejl. Selvom vejret ikke lægger op til at bruge timevis på et badehåndklæde på stranden, så er Vesterhavet en fornøjelse, når vinden blæser og bølgerne brydes.

Udover vores fede faciliteter, kan efterårs- og vinterdagene fyldes op med aktiviteter, så hverken store eller små keder sig. I kan springe på cyklen og opleve naturen med pedalerne spinnende under jer, I kan tage på et af de mange spændende museer, der ligger i nærområdet (hvis I ikke har stiftet bekendtskab med Tirpitz, så er det helt sikkert et besøg værd!), I kan samle rav, vandre klitterne tynde, spille golf, tage på svampejagt og meget mere.

Læs mere om aktiviteter og attraktioner her.

Ring og book dit vinterophold på 7527 9040

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.