Skip to the content

Kom med til Svampeuge 2022

I uge 37 fra 10.–16. september fejrer områdets dygtige naturvejledere og kokke de eftertragtede skatte fra skovbunden

På en række af egnens bedste spisesteder, vil du i løbet af ugen kunne nyde retter og særmenuer, der bringer det bedste frem i skovens svampe sammen med gode lokale råvarer fra hav og mark. Du kan gratis komme på svampetur med kyndige naturvejledere fra NaturKulturVarde. På turene får du en grundintroduktion og bliver klog på spisesvampe og de farlige svampe, hvorefter du kommer ud på svampejagt. Vel tilbage, får du en gennemgang af det du har samlet ind samt tips og vejledning til anvendelse af de spiselige svampe.

Læs mere på www.svampeuge.dk

Du kan booke hytte, strandvilla, hotelværelse eller campingplads hos os under Svampeugen og være helt tæt på de mange aktiviteter - book lige her!

Efteråret er et overflødighedshorn af aktiviteter både inde og ude. I Hvidbjerg kan du nemt kombinere din svampejagt med andre skønne efterårsaktiviteter, og få en ferie der taler til hele familien. Læs mere om de mange efterårsaktiviteter og bliv inspireret til din ferie hos Hvidbjerg Strand Feriepark.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.