Skip to the content

Få mere ud af jeres ophold!

HVIDBJERGAVISEN

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har vi oplevelser og aktiviteter for hele familien. Udover vores fantastiske badeland, legeland, trampolincenter, wellness, stranden og den skønne Vestjyske natur kan du også deltage i aktiviteter som Western Nights, Pool Party, Klatrevæg, Miniklub, fodboldkampe og meget, meget mere.

I vores inspirerende Hvidbjerg Avis kan du finde alle aktiviteter samt datoer og åbningstider. Du finder avisen her: HVIDBJERGAVISEN!

Hvidbjerg Avisen får alle vores gæster når de tjekker ind. Den indeholder alle informationer om åbningstider og aktiviteter i Ferieparken. 

Du kan læse avisen, når du får lyst, så kan du allerede inden dit ophold planlægge ferien og se, hvad I kan glæde jer til.

Læs avisen lige her!

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.