Skip to the content

TopCamp: camping når det er bedst

Når din campingplads skal kunne lidt mere

TopCamp var i 80'erne, 90'erne og i begyndelsen af 00'erne en sammenslutning af campingpladser, der kunne lidt ekstra. TopCamp er nu historie, men det er campingpladser, der kan lige det ekstra, selvfølgelig ikke.

Vi har to campingpladser, der begge kan noget helt særligt, men adskiller sig på vigtige punkter og dermed taler til to forskellige publikummer: bliv klogere på dem på denne side.

Vejers Strand Camping     Hvidbjerg Strand Feriepark

Vælg mellem vores to fede campingpladser

Er du til et familieparadis, der tilbyder fed underholdning, fantastiske faciliteter og en eminent placering lige ved Vesterhavet? Så skal du vælge vores campingplads i Blåvand: Hvidbjerg Strand Feriepark.

Hvis du er til ro og pragtfuld, rå og utæmmet natur, hvor fokus er på naturoplevelser og fordybelse, så skal du vælge vores campingplads i Vejers: Vejers Strand Camping - det rolige sted i den pragtfulde natur.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark var en TopCamp, og selvom TopCamp ikke længere eksisterer, så er campingpladsen kun blevet endnu mere topfed, som årene er gået.

Her får du gratis adgang til vores tropiske badeland, det store legeland og selvfølgelig til vores splinternye trampolincenter, mens de moderne faciliteter hvert år får en overhaling og bliver endnu lækrere.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark tager vi nemlig vores status som den eneste 6-stjernede campingplads i Danmark meget seriøst.

Vejers Strand Camping

Vejers Strand Camping ligger som en usleben diamant kun et kort øjeblik fra Vesterhavets bølgeleg.

Her får du lov til at føle dig som en del af noget større, mens naturen folder sig ud og tager dig med på sin vilde rejse. Her er plads til fordybelse og ro, mens bølgerne suser, og himlen åbner sig foroven.

TopCamp - en tidligere kæmpe

TopCamp var et campingforetagende frem til de tidlige 00'er. Intentionen var at samle de bedste af de bedste campingpladser i et fællesskab, hvor gæsterne kunne finde sig lige præcis den campingplads, der talte til dem. Der er tale om campingpladser, hvor der blev stillet krav til et minimum af faciliteter, underholdning, rengøring mv. Alt dette for at sikre gæsterne den bedste campingoplevelse og give dem en tiltro til, at de kunne booke en hvilken som helst TopCamp campingplads og forvente en høj standard.

Fra TopCamp til 6 stjerner

Det er ikke for sjov, at Hvidbjerg Strand Feriepark var en TopCamp. Her har fokus altid været på campinggæstens oplevelse, og udviklingen er aldrig gået i stå. I 2018 modtog Hvidbjerg Strand Feriepark som den første - og indtil videre eneste - campingplads i Danmark intet mindre end 6 stjerner. Dette kombineret med *Superior udnævnelse fra Campingrådet taler sit eget tydelige sprog: hvis du leder efter en campingplads der er langt mere end et stykke jord, hvor du kan sætte sin autocamper eller campingvogn, så skal du besøge Hvidbjerg Strand Feriepark.

En ny campingspiller

I 2019 slog Hvidbjerg Strand Feriepark dørene - eller i dette tilfælde klitterne - op for en helt ny campingplads. I modsætning til Hvidbjerg Strand Feriepark er fokus ikke på mange og fede faciliteter, men nærmere på at lade naturen tale sig eget sprog. Klitter, himmel og hav går i et med campingvogne og autocampere, der forsigtigt er placeret i de grønne omgivelser med tanke på og stor respekt for naturen. Vejers Strand Camping lader dig bo mellem klitterne et stenkast fra Vesterhavet og er det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie, om denne indeholder vandsport eller en MTB.

3 ting der gør Hvidbjerg Strand Feriepark til en unik campingplads

  1. Børnenes paradis. Hvidbjerg Strand Feriepark har altid fokuseret på at være en campingplads, hvor der er god plads til børnefamilien, uden at parken drukner i tingeltangel. Der skal nemlig også være plads til alle andre. Nogle af de ting, der gør parken ekstremt familievenlig er dog de mange fede aktiviteter, der hver dag er at finde hos Hvidbjerg. Der er selvfølgelig parkens mange udendørs legepladser, men derudover er der også det indendørs legeland, det tropiske badeland og trampolincenteret. Alt dette får du gratis adgang til, når du booker et ophold. Det er også muligt at komme på ridetur rundt i det smukke landskab, deltage i bålaftener og meget, meget mere.

  2. Voksenvelvære. Hvis du er over 16 år, kan du gøre brug af parkens wellnesscenter. Hvis du camperer, har du gratis adgang én gang om dagen i periode e og f, men adgang kan købes til en god pris i de andre perioder. I wellnesscenteret kan du nyde de mange bassiner og måske købe dig en god massage eller ansigtsbehandling, hvis du har brug for lidt ekstra forkælelse. 

  3. Mad for alle. En af charmerne ved en god campingferie er selvfølgelig at stå i det lille køkken og kokkerere, eller bruge de gode fællesfaciliteter til selvsamme. Det er muligt at købe lækker fisk i fiskeboden og dagligvare i købmanden lige ved siden af. Hvis I en dag har fået nok af madlavning og opvask, så byder Hvidbjerg Strand Feriepark dog også på nogle gode spisesteder. I finder både et italiensk pizzeria, hvor I kan nyde en god pizza eller pastaret, Restaurant Hvidbjerg Strand hvor frokost og aftensmad kan indtages i hyggelig atmosfære og selvfølgelig fantastiske Høfde4, hvis det skal være ekstra lækkert.

Er du mere til hytter?

Hvis du gerne vil besøge Hvidbjerg Strand Campingplads men ikke er så meget for campingvognens glæder, så byder pladsen også på en række lækre hytter, villaer og hotellejligheder. Her kan du opleve alt fra en rigtig badehotelsstemning til spa på terrassen. Se de skønne hytter her.

3 ting der gør Vejers Strand Camping til en unik campingplads

  1. Naturen for dine fødder. Campingpladsen hos Vejers Strand Camping ligger vitterligt et stenkast fra Vesterhavet. Det betyder, at du morgen, middag og aften har naturen for dine fødder, og at det bare er op til dig at få den udnyttet. Om du gør dette fra en liggestol i bekvem afstand fra en kold drink, svedende fra en MTB, mens naturen suser forbi dig, vandrende i klitterne med bølgegang som baggrundslyd eller plaskende i vandet fra dit surfbræt - ja, det er helt op til dig. Vejers Strand Camping ligger op til en aktiv ferie, og man kan næsten ikke lade være med at få lyst til at tage en større bid af området, når man sidder foran sin campingvogn og kigger ud over klitlandskabet.

  2. Vandsport. Vesterhavet er et fantastisk sted, hvis du er glad for diverse former for vandsport. Vesterhavet har dog sit eget liv, så du skal selvfølgelig bevæge dig ud i det med forsigtighed og kendskab. Vandet ud for Vejers Strand er roligt, og i højsæsonen vogter livvagterne. Vinden skaber de perfekte bølger og forhold for sportsgrene som paragliding, windsurfing og kitesurfing - og på de ekstra blæsende dage, er det endda også muligt med regulær surfing.

  3. Vanlife. Hvis du er en af dem, der omfavner trenden #vanlife, så er Vejers Strand Camping den perfekte deldestination på ruten. Du kan løbe, vandre, køre MTB, surfe og dyrke alt det, du elsker, fra din van. Omgivelserne gør det næsten umuligt ikke at blive høj på den friske luft og blive et med klitterne, stranden og hederne. Du kan vandre afsted i gummistøvler, vende hjem og tilberede et lækkert måltid mad i jeres van og nyde det til lyden af naturen, der har overtaget. Sceneriet er fantastisk, og naturen er magisk.

En, to TopCamp - lige i naturens øje

Noget Hvidbjerg Strand Feriepark og Vejers Strand Camping har tilfælles er den vidunderlige natur, der omslutter dem. Strandene, hederne, klitterne og selvfølgelig Vesterhavet. Der er ikke meget, der kan måle sig med de naturoplevelser, man kan finde på Danmarks vestkyst.

Hvor naturen i byerne ligger under for mennesket, er det i den grad mennesket, der her ligger under for naturen. Det skaber en fantastisk harmoni at se, hvad naturen kan, når den får lov at være for sig, og det skaber et beroligende perspektiv at se, hvor storslået naturen er, og hvor små vi selv er.

Naturen er en oplevelse for sig, og den er værd at rejse efter. Da TopCamp var en ting, var beliggenhed et vigtigt parameter - og det er den stadig. Spørgsmålet er blot: hvor vil du holde din næste campingferie?

Skal din næste campingferie....

...være indpakket i familiehygge eller i klitter?

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.