Skip to the content

Strandhotellet og strandvillaerne er åbne vinteren over

Var det noget med en skøn ferie i Hvidbjerg Strand i vinterhalvåret? Vores nye Strandhotel og Strandvillaer er åbne for gæster, der sætter pris på lidt luksus. 

I kan forkæle jer selv med et ophold i vores nye ferielejligheder og strandvillaer gennem hele vinteren. Vi holder nemlig åbent for gæster i de skønne luksusboliger, der ligger helt tæt på stranden.

Tag en pause fra hverdagen og glæd jer over den dejlige natur og de spændende attraktioner i og omkring Blåvand, eller nyd de gastronomiske oplevelser på vores nye brasserie Høfde 4.

Booking

I kan booke ophold hele året rundt på tlf. 75 27 90 40.

Bemærk venligst, at badeland, legehal og wellness holder lukket om vinteren.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.