Skip to the content

FAQ - overnatning

Her kan du finde en en række ofte stillede spørgsmål om vores forskellige overnatningsenheder.

Camping ↓

Vores priser varierer fra sæson til sæson og kommer helt an på, hvor mange I skal afsted. Vi har dog en meget grundig pristabel, som kan gøre dig klogere. Se den lige her.

Vores priser afhænger helt af sæson og personantal. Hvis du camperer uden for højsæsonen, kan du helt sikkert finde en campingplads til en meget god pris. Vi har dog mere fokus på kvalitet og den gode oplevelse end at tilbyde den billigste campingplads, du kan finde. Til gengæld får du adgang til vores fede faciliteter og en ferie, du sent vil glemme. Det er trods alt ikke alle campingpladser, der kan blære sig med at have 6 stjerner. Se alle vores priser lige her!

Ja da! Når du camperer hos os, får du automatisk og gratis adgang til vores store, tropiske badeland. Her er mange forskellige bassiner, aktiviteter for store og helt små, vandrutsjebaner og sjov for alle!

Det er lige præcis det, du gør - i hvert fald hvis vi selv skal sige det. Som den eneste campingplads i Danmark har vi fået tildelt intet mindre end 6 stjerner, og det kommer af, at vi konstant holder øjnene rettet mod kvalitet og at yde den bedste service for vores gæster.

Vi er netop begyndt at holde åbent hele året rundt. Det betyder, at du kan campere hos år sommer som vinter, vi holder dog lukket i 3 uger i december.

Udover vores store campingplads, har vi også en række lækre feriehytter. Vi har alt fra den klassiske hytte til luksushytten med hele pivtøjet.

Hvis du søger en børnevenlig campingplads, er du kommet til det rette sted. Udover en hel række legepladser på vores plads, får du også fri adgang til vores badeland, legeland og trampolincenter.

Nej, vi tilbyder desværre ikke leje af campingvogn på vores campingplads.

Dem finder du lige her.

Vi tilbyder efterårs- og forårspladser, og ellers er du velkommen til at ringe til os på 7527 9040 for at høre nærmere.

Du kan booke en forårsplads (16. marts - 18. juni) fra 3.000,- (flexplads) og en efterårsplads (22. august - 15. oktober) fra 2.500,- (flexplads).

Den billigste pris er 214,- for en overnatning (periode E og F - 1 voksen). Se priserne her.

Hytter, Strandhotel og Strandvillaer ↓

Nej, det behøver I ikke. Der er opredning + 2 håndklæder med i prisen.

I kan checke ind fra kl. 16.00 i både hytter, Strandvillaer og på Strandhotellet. På afrejsedagen er der check out senest kl. 11.00 på hotel og i villaer, mens der er ud check kl. 10, hvis I bor i en hytte eller på et værelse hos os.

Du må gerne have hunden med, når du bor i vores Strandvillaer, men dyr er ikke tilladt i ferielejlighederne.

Ja. Vi har vores nybyggede og enormt lækre Strandhotel. Du får havet som din nærmeste makker og en smuk hotellejlighed at boltre dig i.

Ja! Både en række af vores Fiskerhuse og alle vores Strandvillaer er udstyret med en udendørs jacuzzi, som du kan plaske i både i sol og regn.

Nej, hytterne, hotellejlighederne og villaerne er alle udstyret med alt, hvad du har brug for, når du skal lave mad.

Det kommer helt an på, i hvilken periode du booker dit ophold, og hvilken hytte du vælger. Se alle vores hyttepriser lige her.

Det er lige det, du kan! Vi har lavet en oversigt, der bliver opdateret ugentligt. Find den lige her.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.